Gå til hovedinnhold

Nyheter

Her finner du pressemeldinger fra selskapet, og oppdateringer om veiene vi planlegger og bygger. Bruk filteret for å finne aktuelt for din vei. Oppdateringer finner du også på siden for den aktuelle veien.


Filtrert på:
Generelle nyheter
Fjern filter

Klart for høring av reguleringsplan for E6 mellom Moelv og Roterud

28.06.2024 | Nye Veier har utarbeidet en detaljreguleringsplan for ny E6 mellom Moelv og Roterud, som nå er på offentlig høring. Planen inneholder to alternative løsningsforslag: alternativ 1 og alternativ 2. Fristen for å komme med merknader til planforslaget er 19. september 2024.

Artikkel

Varm åpningsseremoni på E6 Kvænangsfjellet

22.01.2024 | Samferdselsminister Jon-Ivar Nygård takket Nye Veier og entreprenør for vel utført arbeid med E6 gjennom Kvænangsfjellet. - Gratulerer med dagen. Jeg vet det er mange som har ventet på akkurat denne strekningen skulle åpne. Det har jeg også, sier Nygård.

Artikkel

Markering av åpnet Kvænangsfjelltunnel

17.01.2024 | Vi har gleden av å invitere deg til offisiell delåpning av ny, sikker E6 gjennom Kvænangsfjellet. Mandag 22. januar markerer samferdselsminister Jon-Ivar Nygård at Nye Veier og entreprenør LNS åpnet Kvænangsfjelltunnelen i desember 2023.

Artikkel

Avslutter kontrakt på deler av E6 i Trøndelag

01.07.2023 | Nye Veier og vår totalentreprenør Acciona er enige om at deres arbeid på ny E6 mellom Ranheim og Værnes avsluttes. Konkurransen om å bygge denne strekningen vil bli lyst ut i løpet av høsten 2023. Det gjenstår å signere den endelige sluttavtalen.

Artikkel

Sirkulært materiale i veikroppen

20.06.2024 | Nye Veier og samarbeidspartnere startet denne uka en omfattende test av SiGS, et biprodukt fra smelteverk til bygging av ny E39 gjennom Lyngdal. - Dette er en viktig del av arbeidet med å utvikle verdikjeder som er mer bærekraftige og bruke materialer som er sirkulære.

Artikkel